Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, vizită de două zile în județul Hunedoara. Azi va inspecta lucrările la calea ferată, iar mâine șantierele autostrăzii Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, va verifica împreună cu reprezentanții CNCF CFR SA, în zilele de 14 și 15 martie 2019, stadiul de realizare al obiectivelor de investiții din infrastructura feroviară, situate pe șantierele deschise pe Coridorul IV paneuropean (Coșlariu-Vințu de Jos – Simeria – Gurasada – Radna).

„În data de 14 martie vizita va începe din stația Coșlariu și va viza tronsoanele Coșlariu – Vințu de Jos, Vințu de Jos – Simeria și Simeria -  Gurasada. Ministrul Transporturilor va susține o declarație de presă, începând cu ora 14.00, la organizarea de șantier aferentă stației CF Deva. În ziua următoare, 15 martie, vizita va debuta la stația Păuliș - Radna si vor fi inspectate tronsoanele Radna – Gurasada. La ora 12.00 va avea loc întâlnirea cu jurnaliștii la stația Bârzava. Tot în cursul zilei de vineri, 15 martie, Ministrul Transporturilor va verifica și stadiul lucrărilor pe șantierul autostrăzii Lugoj – Deva, Lotul 3. Întâlnirea cu reprezentanții mass-media va avea loc începând cu ora 14.00, la organizarea de șantier a antreprenorului Comsa”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul Transporturilor.

Adauga comentariu