Ministrul Muncii, Raluca Turcan, vine la Petroșani, pentru a susține o conferință de presă pe tema: „Valea Jiului, prioritate pentru Guvernul României”

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Raluca Turcan, vine, astăzi, în Valea Jiului. Aceasta va susține o conferință de presă, la ora 17.30, în Sala de marmură a Primăriei Municipiului Petroșani, cu tema „Valea Jiului, prioritate pentru Guvernul României”. 

La conferință vor participa președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu, și senatorul Lucica Dina Muntean. 

Raluca Turcan vine în Valea Jiului, în contextul în care, colegul său de Guvern, ministrul Energiei Virgil Popescu, a anunțat că a întocmit un memorandum care cuprinde măsuri de protecție pentru angajații Complexului Energetic Hunedoara. Fără a preciza, însă, ce măsuri conține acest memorandum. Ministrul Energiei a mai spus că va depune săptămâna viitoare acel document la Guvern, pentru aprobare. 

La CEH, companie care are în administrare minele de cărbune viabile din Valea Jiului și termocentralele Mintia și Paroșeni, sunt aproximativ 4.000 de angajați. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă compania, salariile angajaților pe ultimele trei luni au fost plătite din fonduri de la Ministerul Muncii. 

Adauga comentariu