Ministrul Muncii Raluca Turcan și președintele ANOFM Maria Mareș, în vizită la Deva

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, se va afla mâine, 11 iunie, într-o vizită oficială la Deva. Din delegația ministrului va face parte și Maria Mareș, președinta Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM), precum și Dantes Bratu, inspector general de stat la Inspecția Muncii. Ministrul Muncii și vicepremier în Guvernul României va avea o serie de întâlniri, în cadrul programului vizitei de la Deva. 

Astfel, la ora 10.00, Raluca Turcan va vizita fabrica de biciclete EUROSPORT DHS, apoi va participa la deschiderea Bursei locurilor de muncă de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara. Programul vizitei de la Deva va continua cu o întâlnire de lucru cu agenți economici din județul Hunedoara, întâlnire care va fi organizată la Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara și cu o ședință a reprezentanților instituțiilor deconcentrate din județ.           

Ministrul Raluca Turcan vine la Deva, în contextul în care la societatea de stat Complexul Energetic Hunedoara (CEH) se vor face disponibilizări atât din sectorul minier, cât și din cel energetic. CEH are în administrare patru mine viabile din Valea Jiului (Lonea, Lupeni, Livezeni și Vulcan), precum și Termocentralele Paroșeni și Mintia. 

Adauga comentariu