Mina Vulcan, prădată de hoți cu tupeu. Au rupt lacătul la ușă pentru a fura deșeuri metalice dintr-o clădire

Exploatarea minieră Vulcan, aflată în administrarea Complexului Energetic Hunedoara, a devenit ținta unor hoți de fier vechi. Aceștia au rupt lacătul de la ușa unei clădiri din incinta unității miniere, de unde au furat sute de kilograme de fier vechi. 

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au fost sesizați de către personalul de serviciu al unei unităţi miniere din localitate cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție şi au sustras mai multe deșeuri metalice, constând în fier vechi”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a reușit să-l identifice pe autorul furtului. Acesta a fost prins cu camionul plin cu deșeuri metalice, în cantitate de circa 700 de kilograme. 

„La fața locului, în cel mai scurt timp, s-a deplasat o patrulă de ordine și siguranță publică, care a identificat, pe strada Valea Arsului, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Vulcan, care transporta aproximativ 700 de kilograme de deșeuri feroase și neferoase”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, iar deşeurile metalice au fost lăsate în custodia unităţii miniere, până la finalizarea cercetărilor.

Directorul general al CEH, Samuel Dioane, și administratorul special al societății, Cristian Roșu, nu au putut fi contactați pentru a oferi informații despre furtul care s-a produs la mina Vulcan. 

Sursa foto: gddhd.ro

Adauga comentariu