Mina Paroșeni, lăsată pradă hoților. Polițiștii au prins două transporturi cu cinci tone de fier vechi

Mina Paroșeni a ajuns pradă hoților de fier vechi. Periodic, polițiștii organizează razii în zonă, pentru a-i prinde pe cei care fură materialul fieros. Ieri, oamenii legii au capturat două transporturi de fier vechi, cantitatea totală fiind de cinci tone. 

„În data de 21.07.2020, în jurul orei 17:30, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Vulcan au identificat în apropierea minei Paroșeni, în cadrul unei acţiuni, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, din municipiul Vulcan. Tinerii se deplasau cu o autoutilitară în care se aflau 3.000 de kilograme de fier vechi sustras din incinta unității miniere. Cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au mai identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 52 de ani, care se aflau într-o altă autoutilitară, în care se erau 2000 de kilograme de fier vechi sustras din incinta aceleiași unității miniere”, a informat IPJ Hunedoara. 

Faţă de cei în cauză, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Mina Paroșeni este parte a Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului, unitatea fiind închisă în urmă cu trei ani. 

 

 

 

Adauga comentariu