Mii de persoane au participat la concertul de Revelion din Municipiul Hunedoara. Vedeta evenimentului a fost hunedoreanca Lidia Buble

Mii de persoane, de toate vârstele, au petrecut noaptea trecerii dintre ani, la concertul organizat în municipiul Hunedoara. Evenimentul a avut loc pe Pietonala Corvin și a debutat cu recitalul trupei Quas. Vedeta serii a fost Lidia Buble, care a încântat publicul cu unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale. Artista a cântat live, aproape o oră, și a antrenat publicul să cânte împreună cu ea. 

„Seară bună! Ce fac ardelenii mei? E așa de bine acasă, mă bucur atât de mult. Cred că nu se putea mai bine, decât să fiu acasă în această seară, alături de frații mei, de surorile mele și de toți cei dragi”, le-a mărturisit Lidia Buble hunedorenilor veniți la concert. Vedeta muzicii pop a creat o atmosferă electrizantă pentru publicul numeros venit la concert. 

Momentul trecerii dintre ani a fost marcat de un foc de artificii spectaculos, fiind precedat de un mesaj al primarului Dan Boboțanu. Acesta a afirmat că anul care tocmai s-a încheiat a fost unul greu, dar anul care vine le va aduce hunedorenilor multe bucurii. 

„Ne pregătim să trecem în anul 2022, anul 2021 rămâne în urmă! Nu a fost un an ușor pentru noi, dar am reușit să trecem peste această pandemie împreună. Cu siguranță, anul 2022 va aduce multe bucurii pentru orașul nostru, dar aceste lucruri doar împreună le vom reuși. La mulți ani, hunedoreni! La mulți ani, Hunedoara!”, le-a transmis Dan Bobouțanu celor câteva mii de oameni veniți la eveniment. 

Focul de artificii de la spectacolul oficial a fost „acompaniat” de focuri de artificii mei amici, lansate în cartierele orașului. 

Sursa foto: Primăria Hunedoara

 

 

 

Adauga comentariu