Mesajul deveanului Dorin Ivan, zis „ENGLEZU”, pentru CADRELE MEDICALE de la SPITALUL CF Simeria. „Datorită acestor medici și asistente sunt în viață!”

Deveanul Dorin Ivan, cunoscut cu pseudonimul „Dorin Englezu”, a trecut prin momente cumplite, după ce s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2. Bărbatul a fost internat în spital, unde, datorită medicilor și asistentelor a rămas în viață. 

Inițial, în data de 2 octombrie, Dorin Ivan a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Deva, unde a fost diagnosticat cu Covid. Apoi, a fost transferat la Spitalul General „Căi Ferate” Simeria, unde a rămas internat o perioadă mai lungă. Deveanul susține că a fost tratat cu profesionalism și abnegație de către cadrele medicale de la Simeria, fiind impresionat de organizarea impecabilă din spital.  

„Îmi exprim tot respectul pentru întregul personal de medici și asistente de la Simeria. Am rămas surprins de aceste cadre medicale bine organizate, cooperante și profesioniste felicitări și ma bucur ca avem și noi în județ un așa spital cu un colectiv de oameni minunați”, a transmis Dorin Englezu pe pagina sa de Facebook. 

Deveanul susține că a făcut o formă gravă a bolii, fiind conectat la aparatură cu oxigen. În prezent, Dorin Englezu se află în spital, sperând că se va însănătoși complet. 

Adauga comentariu