Mașini distruse, noaptea trecută, într-o parcare din Deva. Șoferul vinovat s-a prezentat azi la Poliție și a fost amendat cu 870 de lei

Noaptea trecută, în jurul orei 03.00, un șofer care conducea un BMW X3 a avariat trei mașini parcate pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Deva. Acesta nu a oprit autoturismul, ci și-a continuat drumul, abandonând mașinile avariate. Potrivit celor de la IPJ Hunedoara, autorul distrugerilor s-a prezentat astăzi la Poliție, fiind amendat cu suma de 870 de lei.

„Azi, la ora 06:40, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, trei autoturisme au fost avariate, în parcare. Polițistii au demarat cercetări pentru identificarea conducatorului auto care a produs tamponarea, iar in urma verificărilor efectuate, au stabilit că în jurul orei 03.00, un autoturism care se deplasa din direcția strada Minerului spre strada Mihai Eminescu, a pierdut controlul direcției, a acroșat și a avariat patru autoturisme care staționau în parcarea amenajată pe sensul opus, după care și-a continuat deplasarea. În jurul orei 13:00, la Poliția Municipiului Deva s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, care a declarat că el este vinovat de producerea evenimentului rutier soldat cu pagube materiale. Prin urmare, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 870 de lei”, a declarat reprezentantul IPJ Hunedoara. 

Sursa foto: servuspress.ro

Adauga comentariu