Mascații au tăbărât peste petrecăreți, la Petroșani. Cum au reacționat chefliii

Mai multe petreceri care s-au încins ieri, în localuri din Petroșani, au avut un final nefericit. Echipaje de polițiști și mascați au tăbărât peste petrecăreți, întrerupându-le voia bună și veselia. Potrivit publicației gddhd.ro, apariția mascaților a provocat un adevărat tămbălău prin sălile în care se țineau chefurile. Unii dintre oamenii care chefuiau s-ar fi ascuns, alții au dat bir cu fugiții. Cei rămași în calea oamenilor legii au fost nevoiți să se ascundă pe sub mese. 

Polițiștii au legitimat 46 de persoane care participau la un eveniment organizat într-un local, printre aceștia numărându-se și proprietarul sălii. Într-un alt caz, au fost legitimate 20 de persoane, iar oamenii legii susțin că sancțiunile au curs, precum șampania agitată. 

„În contextul acțiunilor executate, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă privind prevenirea răspândirii SARS-Cov-2, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, au acționat pe raza de competență, ocazie cu care a fost identificată desfășurarea unei petreceri la o societate de evenimente private din municipiul Petroșani. La fața locului, polițiștii au identificat administratorul localului si organizatorul unui eveniment privat, la care au participat un număr de 46 de persoane, care au fost legitimate și cărora li s-a comunicat că, petrecerea organizată nu respectă prevederile legale și este necesară întreruperea acesteia, precum și faptul că se impune aplicarea măsurilor legale conform Legii nr.55/2020. În cauză, polițiștii au intocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prind pe administratorul societății iar pentru ceilalți participanți se continuă cercetările pentru a fi aplicate sancțiuni conform prevederilor art. 65 din Legea nr.55/2020, privind faptele constatate. De asemenea, tot ieri in data de 06.03.2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani, au legitimat 20 persoane care au participat la un evrniment privat, urmând ca acestea să fie sancționate contravențional conform Legii nr.55/2020”, a informat IPJ Hunedoara. 

Sursa foto: digi24.ro

Adauga comentariu