Mascații au descins în cartierul romilor cu palate din municipiul Hunedoara, pentru a întrerupe un eveniment privat. Zeci de persoane au fost amendate (VIDEO)

Forțele de ordine au descins noaptea trecută, în număr mare, în cartierul romilor cu palate din municipiul Hunedoara, unde era în desfășurare o petrecere. Zeci de persoane chefuiau în curtea unui palat, iar petrecăreții au făcut live-uri pe Facebook, imaginile ajungând în atenția polițiștilor. 

Potrivit IPJ Hunedoara, în curtea palatului de romi erau aproximativ 80 de persoane. O parte dintre petrecăreți au fost legitimați la fața locului, iar ceilalți vor fi identificați cu ajutorul imaginilor. 

„În data de 23.03.2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, s-au sesizat din oficiu cu privire la înregistrările video postate în mediul on line, privind desfășurarea unui eveniment privat în interiorul unui mobil la care participau un număr mare de persoane. Forțele de ordine din care au făcut parte polițiști din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara, Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Hunedoara s-au deplasat la imobilul situat în municipiul Hunedoara, unde se desfășura evenimentul privat, ocazie cu care au constatat că, în curtea și incinta acestuia se aflau un număr de aproximativ 80 de persoane. În urma legitimărilor efectuate și a imaginilor, urmează să fie identificate toate persoanele participante la acest eveniment și să fie aplicate măsurile legale de sancționare contravențională a acestora, conform Legii nr. 55/2020”, a informat IPJ Hunedoara. 

IPJ Hunedoara a mai informat că, urmare a verificărilor efectuate privind evenimentul privat ce a avut loc marţi, în interiorul unui imobil din municipiul Hunedoara, poliţiştii au aplicat, până în prezent, 32 de sancţiuni contraventionale în baza Legii 55/2020, în valoare  totală de 16.000 lei. „În acest caz, poliţiştii continuă verificările în vederea identificării tuturor persoanelor care au participat la respectivul eveniment privat (o parte dintre aceştia fiind minori). Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal şi se vor efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au precizat reprezentanții instituției.

 

Adauga comentariu