Mareș pierde prima bătălie cu legislativul local. Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins cererea de suspendare a hotărârii prin care a fost revocat din funcția de viceprimar

Răzvan Mareș a pierdut procesul pe care l-a intentat Consiliului Local, pentru a fi repus în funcția de viceprimar al Devei. Aceasta este doar o „bătălie”, pentru că fondul cauzei se va judeca abia începând din data de 5 decembrie, atunci când este primul termen pentru anularea hotărârii prin care Mareș a fost revocat din această funcție. 

Acum, juriștii Primăriei Deva au reușit să câștige doar procesul prin care Răzvan Mareș, fostul viceprimar al Devei, dorea suspendarea acelui act administrativ, până în momentul judecării pe fond a problemei.

Dosarul a mers prima dată la Tribunalul Hunedoara, care a dat câștig de cauză Consiliului Local, Mareș a făcut recurs, iar cauza a ajuns la Curtea de Apel Alba Iulia.

„Respinge ca neîntemeiat recursul declarat de către Mareş Cosmin Răzvan împotriva Sentinţei nr. 795/CA/2018 pronunţată de Tribunalul Hunedoara – Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ, Fiscal în dosar nr. 3000/97/2018. Definitivă”, se arată în minuta instanței. Decizia este definitivă.

 

Adauga comentariu