Mareș, acuzații grave la adresa conducerii echipei de fotbal CNS Cetate Deva. Primarul Florin Oancea trimite Corpul de Control la echipă

Acuzații grave, aduse de consilierul local al municipiului Deva, Răzvan Mareș, la adresa conducerii echipei de fotbal a clubului CNS Cetate Deva. Potrivit acestuia, echipa retrogradează anul acesta în Divizia D, deși, spune el, a atras atenția administrației locale despre situația gravă încă din urmă cu trei luni. Răzvan Mareș vorbește și despre posibile nereguli financiare grave, pentru care susține că va depune plângere la poliție.

„Echipa de fotbal retrogradează în Divizia D. Am atras atenția acum trei luni de zile că sunt probleme la echipă, că se întâmplă lucruri ciudate, să îl schimbe pe președintele clubului, acest domn Simina, pentru că va retrograda echipa. S-au făcut mai multe greșeli. Au adus antrenori care nu au mai antrenat de 8 ani de zile, au schimbat tot lotul de jucători, care terminaseră pe locul trei anul trecut, și au adus jucători pe care, prin impresarii lor, să poată să îi controleze într-un anumit fel. Nu aș vrea să spun eu în ce fel, pentru că sunt convins că organele de anchetă vor verifica acest lucru. Angajări peste angajaări la clubul sportiv, persoane care sunt angajate, dar ele sunt plecate în Belgia sau în Olanda, la muncă, dar își iau banii de la echipa de fotbal. În ultimele două luni de zile, contracte făcute și majorate de la 2.500 de lei, la 4.000 de lei, dar ei luau tot 2.500 de lei în mână. Este inacceptabil ce s-a întâmplat în ultimul timp, sub supravegherea primăriei municipiului Deva, din banii contribubililor. Grupele de copii aproape că sunt distruse de acest individ Simina”, susține consilierul local Răzvan Mareș.

În urma gravelor acuzații aduse de Mareș, edilul Florin Oancea spune că va trimite Corpul de Control la clubul de fotbal, pentru a verifica toate documentele. 

„Am aflat de această situație în ședință de Consiliu de la domnul consilier Mareș, care mă bucur că le-a spus public, iar obligația mea ca și primar este să iau măsurile necesare și să verific dacă, într-adevăr, este așa sau nu. Tocmai  de aceea voi trimite Corpul de Control al primarului să verifice toate documentele. Acum, discutând de retrogradare, nu mi-am dorit eu, ca și primar, să retrogradeze echipa din liga a 3-a în liga a 4-a, nu merg eu pe teren și, ca primar, nu sunt atacant să înscriu goluri și să mențin echipa în liga a 3-a. Important este ce vom face pe viitor și, tocmai de aceea, ne preocupă să creștem numărul de copii și juniori”, a declarat primarul Florin Oancea.

Potrivit viceprimarului Ovidiu Moș, există totuși șanse ca echipa să nu retrogradeze în Divizia D, deoarece sunt mai multe echipe care se vor retrage şi, atunci, Cetate Deva ar rămâne în Divizia C. 

Comentarii

Motu

30.05.2019 16:01

Acest individ Simina nu are nici o treabă cu fotbalul ,cum dracu a ajuns președinte? Problemele cele mai mari sunt la grupele de copii unde stau antrenori o lună după care se schimba din vara vor pleca majoritatea din copiii pe unde se face performanță.Rusine

Adauga comentariu