Mâncarea pacienților de la Spitalul din Petroșani, transportată printr-un culoar cu miros de fecale (VIDEO). Deputatul USR Emanuel Ungureanu: „Nu vă pot descrie mirosul insuportabil! Un minut într-un Infern al mizeriei!”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu continuă să scoată la suprafață dezastrul din spitalele hunedorene, locuri în care microbii mor de bătrânețe, nu din alte motive. De data aceasta parlamentarul a surprins imagini din interiorul Spitalului din Petroșani, de pe un culoar prin care este transportată mâncarea pacienților. Un spațiu cu „miros insuportabil„ și un „Infern” al mizeriei, așa descrie acel loc parlamentarul. 

„Nu vă pot descrie mirosul insuportabil!

Un minut dintr-un Infern al mizeriei!

Priviți vă rog imaginile pe care le-am filmat ieri în subsolul Spitalului de Urgență Petroșani.

În această unitate sanitară acreditată de căpușa ANMCS a lui Cepoi mâncarea este transportată pe un coridor infect, complet insalubru.

Cel mai probabil, mirosul de putred de materii fecale provine de la țevile sparte, putrezite de vreme.

Voi folosi toată puterea cu care am fost mandatat să determin DSP Hunedoara, un alt cuib de șerpi pesedist, să își facă datoria, în caz contrar, mă voi îndrepta cu plângeri penale împotriva tuturor celor care sunt responsabili de mizeria și haosul din Spitalul Petroșani.

Să îi arate cineva aceste imagini horror, Ministrului Justiției, în pușcării este lux pe lângă Infernul din spitalele României”, a scris Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook. 

Adauga comentariu