Mama tânărului din Deva care s-a sinucis în timp ce se filma live, pe Facebook, distrusă de durere. A privit moartea copilului său neputincioasă. „Drum lin spre îngeri, copilul meu frumos”

Durere fără margini pentru familia tânărului din Deva, care s-a sinucis luni seara, în timp ce era live pe Facebook. Claudiu Bogdan, un băiat de 22 de ani, care avea toată viața înainte, a decis să își pună capăt zilelor după ce iubita sa l-a anunțat că relația lor s-a încheiat. Tânărul muncea în Germania, iar vestea aceasta l-a făcut să nu mai gândească limpede. A pus mâna pe telefon, a intrat pe Facebook, în live, și le-a transmis celor apropiați că se va sinucide. Nici chiar faptul că și mama sa privea totul în direct nu l-a făcut să se răzgândească. Claudiu Bogdan a accelerat aproape până la 170 de km/h și a intrat cu mașina, frontal, într-un TIR.

„Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult.

Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă” spune şoferul.

Inainte cu câteva secunde de impact, mama sa îl ruga pe șofer să vorbească cu ea. În zadar. Au urmat apoi 45 de minute în care pe filmarea live nu s-au mai auzit decât pompierii și medicii germani, care interveneau la locul tragediei. Sunt auziți în timp ce acordă primul ajutor șoferului în mașina complet distrusă. Apoi, l-au scos și l-au dus la ambulanță, în timp ce telefonul continua să transmită în direct. Salvatorii însă nu au luat în seamă telefonul. Live-ul este oprit în cele din urmă de un polițist, după 53 de minute și 50 de secunde de transmisie. După câteva ore de la producerea accidentului, tânărul a fost declarat decedat.

Tragedia a marcat o întreaga comunitate. Sute de mesaje de condoleanțe au curs, lacrimi și o mare durere. Cel mai dureros este cel al mamei lui Claudiu Bogdan. 

„Drum lin spre ingeri, copilul meu frumos. Tu ai plecat si mai lăsat singură. Te voi iubi mereu, puiul meu. Dumnezeu să aibă grijă de tine!”

Adauga comentariu