Mai multe străzi din Deva, fără apă potabilă. APA PROD anunță că are de remediat o avarie

Mai multe străzi din municipiul Deva au rămas fără apă potabilă, astăzi, începând cu ora 14:30. SC APA PROD SA DEVA a anunțat că sistarea apei potabile a fost cauzată de o avarie în rețea. Conform operatorului de apă și canalizare, reluarea furnizării apei potabile se va face în jurul orei 17:00. 

„Se sistează furnizarea apei în localitatea Deva, în data de 03.08.2021, între orele: 14:45-17:00. Sistarea afectează străzile: M. Eminescu, Scărișoara, Florilor, Anemonelor, Cloșca, E. Văcărescu, D. Vodă, Margaretelor, Militarilor, 22 Decembrie, Împăratul Traian, M. Averescu, I. Creangă, Victoriei, Spitalului, A. Mureșan, Aleea Patriei, Libertății, Ghe. Barițiu, O. Goga, 1 Decembrie 1918, Axente Sever, Tribunul Solomon și Aleea Neptun.
Motivul sistării: remediere avarie în căminul de vane pe DN7. Din cauza avariei, în intervalul menționat, pot apărea fluctuații de presiune în zona limitrofă străzilor anunțate. SC Apa Prod SA își cere scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumește pentru înțelegere”, a informat SC APA PROD SA DEVA. 


 

Adauga comentariu