Mai multe paturi pentru bolnavii de Covid, la spitalele din județ

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat o întâlnire cu managerii spitalelor hunedorene, pentru a găsi soluții pentru creșterea numărului de paturi din spitale, pentru bolnavii de Covid.

În urma acestei întâlniri, s-a decis suplimentarea cu 80 de paturi pentru bolnavii ”COVID 19” din județ. 
La discuțiile la care a participat și subprefectul Lorincz Szell au fost prezenți managerii tuturor spitalelor din județul Hunedoara, directorul Casei Județene pentru Asigurări de Sănătate, Adrian David și directorul Direcției de Sănătate Publică, Sebastian Mezei.
Dată fiind situația actuală a incidenței foarte mari a numărului de hunedoreni infectați cu SARS-COV-2, prefectul Călin Petru Marian a solicitat managerilor unităților spitalicești să ia toate măsurile pentru a asigura desfășurarea actului medical necesar atât în situația actualei pandemii cât și pentru ceilalți hunedorenii care trebuie să fie tratați de alte afecțiuni.
”Vă solicit să mă informați de toate solicitările dumneavoastră privind dotările spitalelor și nevoile echipelor medicale, pentru că în calitate de prefect vă voi sprijini cu tot ceea ce este necesar pentru ca actul medical să poată fi de calitate, în slujba pacienților!” le-a transmis managerilor de spitale, prefectul Călin Petru Marian.

Adauga comentariu