Lupeni: Patru minori au reușit să fure într-o singură noapte cinci mașini

Patru minori din Lupeni și-au făcut de cap într-o noapte. Au spart trei autotirisme în Vulcan, din care au furat mai multe bunuri. Înainte de asta, au furat alte două mașini din Lupeni cu care s-au deplasat la Vulcan, ei neavând dreptul de a conduce autoturisme pe drumuri publice. Minorii au fost reclamați la poliție de un bărbat din Vulcan, proprietarul uneia dintre mașini. În scurt timp, cei patru tineri au fost prinși de oamenii legii. 
„Poliţiştii au identificat patru minori cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, din Lupeni, despre care au stabilit că, în noaptea de 04/05.12.2018, prin forțarea sistemelor de închidere, au sustras autoturismul al cărui furt a fost reclamat de bărbatul din municipiul Vulcan şi au sustras bunuri din alte două autoturisme, parcate pe raza municipiului Vulcan. Totodată, s-a stabilit faptul că minorii au sustras două autoturisme şi de pe raza municipiului Lupeni, pe care le-au condus (fără a poseda permis de conducere) pe raza municipiului Vulcan, de unde au fost recuperate”, a transmis IPJ Hunedoara.
Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor patru minori.  

Sursa foto: autobild.ro

Comentarii

adi

22.01.2019 19:54

Cerceteaza?  Radeti de noi? Si acum in ianuarie, noapte de noapte fura sau sparg masini si nu face nimeni nimic pe considerentul ca sunt minori!!!!!!!  Ce stupizenie, asteptam sa se injunghie zilnic cineva  pentru ca nu pot fi retinuti!  Bravo! Avem lege de cacao, avem functionari de cacao, macar de le-ar sparge lor masinile sa vada cum e!RUSINEEEE!

Adauga comentariu