Liderii PSD Hunedoara refuză să răspundă la telefoane sau preferă să nu comenteze sentința de condamnare la închisoare a lui Liviu Dragnea. Bobora: „Eu nu discut deciziile justiției”

Condamnarea la închisoare cu executare a liderului PSD, Liviu Dragnea, a venit ca o lovitură în moalele capului pentru membri Partidului Social-Democrat. Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, nu răspunde apelurilor noastre, la fel și deputatul PSD Ilie Toma, iar deputatul PSD Natalia Intotero și-a închis telefonul. Nici primarii Orăștiei și Hunedoarei nu sunt de găsit. Singurii care au răspuns la telefon au fost senatorii PSD Hunedoara, Viorel Sălan și Cristian Resmeriță, dar și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora.

Senatorul Cristian Resmeriță a susținut că nu a aflat încă despre sentința dată în cazul lui Dragnea. Acesta nu a dorit să-și spună opinia „la cald”, cerând mai mult timp pentru a se informa.

Nici colegul său senator Viorel Sălan nu a avut prea multe cuvinte de spus despre această condamnare. 

„Dați-mi voie să nu comentez decizia luată. E o decizie luată de o instituție în drept a statului român. Deci, dați-mi voie să nu comentez. Vă mulțumesc”, a declarat senatorul PSD de Hunedoara Viorel Sălan. 

Întrebat dacă această condamnare va afecta partidul, Sălan spune:

„Eu nu cred. Partidul Social Democrat e un partid mare, cu oameni valoroși, care pot, într-adevăr, să continue bunul mers al țării”.

Președintele Consiliului Județean, Mircea Bobora, nu a făcut notă discordantă față de colegii săi de partid, preferând să nu comenteze pe fondul 

„Eu nu discut, în general, nicio decizie a justiției. Eu nu discut deciziile justiției! Nu îmi pot da seama dacă va afecta partidul, trebuie să mă lămuresc, să fie Birou Executiv, sunt mai multe date care trebuie luate în calcul...”, a declarat președintele Consiliului Județean, Mircea Bobora.

Liviu Dragnea a fost condamnat luni de Înalta Curte la 3 ani șu 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Decizia este definitivă și executorie. Completul de 5 judecători a menținut sentința din primă instanță.

Liviu Dragnea va trebui să se predea astăzi la Poliție pentru ca sentința să fie pusă în aplicare.

Comentarii

ioana

27.05.2019 18:45

Serios, nu comenteaza deciziile justitiei? Pe cand justitia o sa sanctioneze abuzurile facute de liderii CJ/PSD in astfel de spete, precum cea in care a fost condamnat L.Dragnea? 

Adauga comentariu