La un pas de crimă. Un bărbat din Orăștie a fost înjunghiat cu cuțitul în cap de către prietenul său de pahar

Un bărbat din Orăștie a fost în pericol să-și piardă viața, după ce a fost înjunghiat de către un prieten de pahar. Incidentul s-a petrecut la Orăștie, în urmă cu trei săptămâni. Cei doi s-au certat în fața unui bar din oraș, ambii fiind beți. La un moment da, Marinel Bucșa a scos un cuțit și i l-a înfipt în cap lui G.S.. Anchetatorii au deschis un dosar penal în acest caz, agresorul fiind acuzat de tentativă de omor. Victima a ajuns la spital, unde medicii i-au recomandat șapte săptămâni de îngrijiri medicale pentru a se vindeca. 

„Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că la data de 17 octombrie 2021, în jurul orelor 03:10, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui conflict spontan, între inculpatul B.M. și persoana vătămată G.S., care a avut loc în apropierea barului Rio de pe strada Armatei din Orăștie, apoi a continuat pe strada Avram Iancu din aceeași localitate, inculpatul a lovit persoana vătămată cu un cuțit în zona capului, provocându-i leziuni care necesită pentru vindecare 44 – 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața”, au informat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Marinel Bucșa a fost reținut pentru 24 de ore și dus cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara. Instanța a admis propunerea procurorilor, bărbatul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. 

„Admite propunerea formulată de către Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului Bucșa Marinel pentru infracţiunea de tentativă de omor, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 06 noiembrie 2021 şi până la data de 05 decembrie 2021, inclusiv. Respinge ca nefondată cererea inculpatului de a fi cercetat în stare de libertate sau de a se dispune faţă de acesta o măsură preventivă mai puţin restrictivă, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar”, se arată în hotărârea Tribunalului Hunedoara. 

Decizia de arestare prevenitvă dată de instanță nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare. 

Foto ilustrativ/sursa: Pro TV

Adauga comentariu