La Orăștie, Primăria a făcut pace cu „nevaccinații” și le-a înființat două birouri în stradă

Autoritățile locale din Orăștie au decis să nu îi țină departe de accesul la serviciile municipalității pe cetățenii care nu s-au vaccinat împotriva virusului SARS-Cov-2. Astfel, orăștienii care nu au un „Pașaport Covid” și nu au acces în instituție, vor putea benefica de serviciile primăriei prin intermediul celor două birouri. 

„În contextul noilor reglementări legate de controlul pandemiei, persoanele care nu dețin un certificat verde nu mai au acces în interiorul instituțiilor publice, începând de astăzi. Totuși, pentru a sprijini această categorie de persoane care interacționează cu instituția noastră, am decis să operaționalizăm două birouri în afara sediului Primăriei Municipiului Orăștie. Este vorba despre 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆ și despre 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐓𝐚𝐱𝐞 𝐬̦𝐢 𝐈𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐞 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥𝐞. Astfel, cetățenii care au nevoie de orice fel de servicii de la compartimentele din cadrul primăriei sau care doresc să își plătească la ghișeu taxele și impozitele locale, pot veni la aceste două birouri dedicate.

Vă informăm, de asemenea, că aveți posibilitatea de a interacționa cu Primăria Municipiului Orăștie și în format electronic. Serviciul de Taxe și Impozite Locale este activ, iar dumneavoastră vă puteți achita obligațiile fiscale, foarte simplu, prin intermediul platformei 𝐠𝐡𝐢𝐬𝐞𝐮𝐥.𝐫𝐨, care este integrată și în website-ul instituției noastre. Vă mulțumim și vă dorim să rămâneți sănătoși!!!”, a transmis Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie. 

Adauga comentariu