L-ați văzut? Bărbat din Orăștie, dispărut de la sediul unei instituții pentru persoane cu dizabilități

Un bărbat din Orăștie, Ionică-Marcel Băneu, a fost dat dispărut, după ce a plecat voluntar, în toiul nopții, de la sediul unei instituții pentru persoane cu dizabilități. Polițiștii au demarat căutările bărbatului, fiind dat și în urmărire națională. 

„În data de 15.09.2020, în jurul orei 06:40, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că BĂNEU IONICĂ-MARCEL, de 43 de ani, (foto sus) a plecat voluntar, în intervalul orar 01:00 - 05:00, de la o locuință pentru persoane adulte cu dizabilități, din localitatea Pricaz, unde acesta era instituționalizat.

Bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare bleumarin închis și o vestă de culoare închisă. Acesta are un picior amputat și se deplasează cu ajutorul unor cârje.

În urma sesizării, polițiștii au demarat o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării persoanei în cauză, pentru identificarea căreia a fost solicitată şi măsura urmăririi naționale”, a informat IPJ Hunedoara. 

Cei care dețin date utile anchetei sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliție.

Adauga comentariu