Jurnalistă „Ziar de Hunedoara”, scoasă afară din birou de administratorul public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram. Acesta a refuzat să îi acorde un interviu video

Jurnalista „Ziar de Hunedoara” Natalia Bumbac a fost împinsă afară din antecamera biroului administratorului public al Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram. Natalia Bumbac se afla acolo pentru a-i lua un interviu video lui Costel Avram, după ce, în prealabil, cei doi vorbiseră la telefon, iar acesta a acceptat să ofere un punct de vedere filmat. Când jurnalista a ajuns la Consiliul Județean lucrurile s-au schimbat.

„Am stabilit telefonic cu administratorul public al județului să vin la Consiliul Județean. Am ajuns acolo și am bătut la ușa antecamerei. În antecameră se afla Costel Avram cu o doamnă. Știa pentru ce am venit, m-a întrebat de la ce televiziune, dar tot el și-a răspuns: aaa... voi sunteți cu USR. A folosit, ca să mă exprim eufemistic, o expresie colorată... I-am răspuns că se află într-o gravă eroare, că noi nu avem niciun parti-pris politic. Mi-a zis că nu vrea să îmi declare nimic, și să merg să vorbesc cu purtătorul de cuvânt. În momentul în care eram la ușă, pentru a merge să vorbesc cu purtătorul de cuvânt, văzând că am telefonul în mână, m-a întrebat dacă îl filmez. I-am răspuns că da, în glumă, ținând cont de felul în care a decurs discuția și de modul în care e perceput el de către toată lumea, ca fiind o persoană care glumește mult. Atunci, s-a ridicat din fotoliu și m-a împins, spunându-mi să ies afară din birou”, a declarat Natalia Bumbac.

Contactat de „Ziar de Hunedoara”, Costel Avram are o altă variantă pentru acest incident, încercând să inducă ideea că jurnalista „Ziar de Hunedoara” nu ar fi vrut să spună pentru ce televiziune filmează. Asta, deși, cei doi stabiliseră telefonic ca Natalia Bumbac să meargă la Consiliul Județean pentru interviu. Iar subiectul era simplu: gratuitățile pe care instituția le oferă turiștilor care merg la Sarmizegetusa Regia. Recunoaște însă că a spus „voi sunteți cu USR” și nu neagă că a scos-o pe colega noastră afară din antecameră.

„Am întrebat-o pentru ce televiziune vine să filmeze și nu a vrut să spună. O venit la mine ca un rachet din ăla din Moldova. Nu poți să vi ca un rachet. Eu nu cred că e normal, e o funcție publică. Nu foloseam expresii fără perdea cu un ziarist. I-am spus că - ce faceți mă, voi sunteți cu USR - dar nu în sensul ăsta”, a declarat administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, pentru „Ziar de Hunedoara”.

„Ziar de Hunedoara” este o publicație care nu are niciun fel de implicare politică, nu ține partea nici PSD, nici PNL, nici USR, nici oricărui alt partid politic! „Ziar de Hunedoara” scrie doar ADEVĂRUL, indiferent dacă acel adevăr deranjează. Cel mai probabil, atitudinea administratorului public al județului, Costel Avram, are legătură cu nenumăratele nereguli descoperite la Spitalul Județean de Urgență de deputatul USR Emanuel Ungureanu, relatate pe larg de „Ziar de Hunedoara”.

(DOCUMENT EXCLUSIV) Managerul Spitalului Județean din Deva l-a reclamat pe deputatul USR Emanuel Ungureanu, după ce acesta a arătat dezastrul din unitatea sanitară. Emanuel Ungureanu, despre Adina Pera-Ștefănie: „A avut un tupeu obraznic”

Adauga comentariu