JOS PĂLĂRIA! Un bărbat, din satul Bobâlna, care a găsit un portmoneu plin cu bani pe marginea drumului l-a predat oamenilor legii

Gest impresionant de onoare, făcut de un hunedorean din satul Bobâlna, din comuna Rapoltu Mare. Ieri dimineață, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, bărbatul a observat un portmoneu pe marginea drumului. A oprit și când s-a uitat în el nu mică i-a fost mirarea. Aproape 1400 de lei se aflau în portmoneu, dar și toate actele ale bărbatului care le-a pierdut. Omul nu a stat pe gânduri și a mers rapid la poliție, unde a predat bunul găsit.

„Un cetățean demn și cu onoare ce merită respectul nostru! În data de 08.12.2019, ora 09:30, s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Rapoltu Mare, domnul POPA IOAN, din în satul Bobâlna, comuna Rapoltu Mare, județul Hunedoara, care a sesizat faptul că în aceeași zi, în jurul orei 09:20 în timp ce circula cu autoturismul condus de mama sa pe DJ 107A, la ieșirea din satul Rapoltu Mare către Simeria, a observat pe partea dreaptă a drumului un portofel bărbătesc de culoare neagră, pe care, l-a predat organelor de poliție . În interiorul portofelului s-a constatat existența sumei de 1334 lei, cartea de identitate a posesorului portmoneului și permisul de conducere cu același titular”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Suma de bani și documentele au fost predate persoanei care a pierdut banii si actele de identitate, care a declarat că și-a pierdut portmoneul cu o seară în urmă.

 

 

Adauga comentariu