Italian urmărit internațional, prins de polițiștii hunedoreni. Va sta în arest la domiciliu, până va fi extrădat

Un bărbat urmărit internațional, căutat de autoritățile din Italia, pentru infracțiuni contra proprietății, fraudă și falsificare de documente oficiale, a fost depistat de polițiștii din Hunedoara. Vittorino Piazza a fost plasat în arest la domiciliu, până vor fi întocmite formalitățile pentru a fi extrădat. Bărbatul a fost depistat în municipiul Hunedoara. 

„La data de 30 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, împreună cu polițiști ai Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Hunedoara, au depistat, în municipiul Hunedoara, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, cetățean italian, urmărit internațional. Acesta care era căutat, în vederea arestării, de către autoritățile din Italia, pentru infracțiuni contra proprietății, fraudă și falsificare de documente oficiale”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Bărbatul a fost dus cu propunere de arestare provizorie la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanța a respins propunerea procurorilor și a dispus arestarea la domiciliu a lui Vittorino Piazza. 

„Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia de luare a măsurii arestării provizorii față de persoana solicitată PIAZZA VITTORINO. Ia faţă de persoana solicitată PIAZZA VITTORINO măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.05.2021 şi până la data de 30.05.2021. Impune persoanei solicitate PIAZZA VITTORINO pe durata arestului la domiciliu următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa instanţei de judecată ori de câte ori este chemat. Desemnează Poliţia Municipiului Hunedoara ca organ de supraveghere a persoanei solicitate”, se arată în decizia Curții de Apel Alba Iulia. 

Sursa foto: stiridiaspora.ro

 

Adauga comentariu