Interpretul de muzică populară Cristian Fodor rămâne la conducerea Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

Cunoscutul interpret de muzică populară Cristian Fodor este director general al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva. Acesta a trecut concursul pentru ocuparea funcției de conducere, luând 86,53 de puncte la proba scrisă și 95,41 la interviu. 
În calitate de director general, Cristian Fodor va coordona Centrul Cultural, aflat în subordinea Primăriei municipiului, și partea de promovare a Cetății Devei. 
„Pentru perioada următoare ne concentrăm, în mod special, pe organizarea evenimentelor dedicate aniversării a 750 de ani de la atestarea documentară a municipiului Deva. Vom continua evenimentele și spectacolele cu tradiție pe care Centrul Cultural le organizează an de an. În funcție și de bugetul care va fi aprobat anul acesta, vom veni cu evenimente noi. În plus, ne vom ocupa de acțiunile de promovare a Cetății Devei, activitate trecută în subordinea noastră în urma reorganizării Serviciului Cetate”, a declarat Cristian Fodor. 
Economist de profesie, Cristian Fodor face muzică din pasiune. În trecut, a condus Ansamblul folcloric „Drăgan Muntean” și a fost manager al Centrului Cultural din Deva, înainte de reorganizarea instituției.  

Adauga comentariu