Indivizii care i-au agresat pe polițiștii din Hunedoara rămân după gratii. Tribunalul le-a respins contestațiile

Cei trei indivizi din municipiul Hunedoara, Arpad Kalanyos, Mihail-Sorinel Kalanyos și Robert Valentin Kalanyos, care au agresat forțele de ordine aflate în misiune, rămân după gratii. Tribunalul Hunedoara le-a respins contestațiile formulate față de măsura arestării preventive, dispusă de Judecătoria Hunedoara, în data de 6 mai. Decizia tribunalului este definitivă. 

Încăierarea dintre cei trei bărbați și polițiști a avut loc duminică, 5 mai, în Cartierul Micro 7, din municipiul Hunedoara. Oamenii legii au mers la solicitarea unui hunedorean, deranjat de zgomotul provocat de niște vecini care au încins grătarele între blocuri și ascultau muzică cu sonorul la maximum. Agenții au fost amenințați cu moartea și loviți cu bâtele, în timpul intervenției. Mai grav de atât, unul dintre indivizi s-a înarmat cu un topor și i-a amenințat pe polițiști că-i omoară. Cei trei bărbați au fost ridicați de la fața locului și duși la secția de poliție, pe numele lor fiind deschis dosar penal pentru ultraj. A doua zi, luni, Judecătoria Hunedoara a dispus trimiterea lor în arest preventiv pentru 30 de zile. 

Citește și: (VIDEO) Imagini violente cu încăierarea dintre polițiști și petrecăreții din municipiul Hunedoara. Oamenii legii au fost amenințați cu moartea și loviți cu bâtele

Adauga comentariu