Individul care a răpit și sechestrat o adolescentă a ajuns în spatele gratiilor. Decizia instanței nu este definitivă

Bărbatul de 48 de ani, din municipiul Hunedoara, care a răpit și sechestrat în apartamentul său o adolescentă de 19 ani, cu intenția de a o viola, a ajuns în spatele gratiilor. Judecătoria Hunedoara a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a lui Claudiu-Constantin Blăjan pentru 30 de zile. Hotărârea instanței nu este definitivă. 

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, dispune arestarea preventivă a inculpatului BLĂJAN CLAUDIU-CONSTANTIN, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunile de tentativă la viol (pedepsită cu închisoarea de la 3 - 10 ani) și lipsire de libertate în mod ilegal (pedepsită cu închisoarea de la 1 - 7 ani), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 25.09.2021 până la data de 24.10.2021, inclusiv. Respinge solicitarea privind luarea măsurii controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă”, se arată în minuta instanței. 

Constantin-Claudiu Blăjan este acuzat că, în dimineața zilei de 24 septembrie, a încercat să violeze o adolescentă de 19 ani, după ce a dus-o cu forța la el în apartament. Tânăra a reușit să comunice cu o prietenă de-a ei prin mesaje, spunându-i despre situația în care se află. Aceasta din urmă i-a anunțat pe părinții fetei, care au apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-și salva fiica. 

Citește știrea inițială aici: Adolescentă răpită și sechestrată de un individ, la Hunedoara. A agresat-o și a încercat să o violeze. Cum a reușit să scape din „închisoarea” monstrului

Adauga comentariu