Individul care a agresat un devean în plină stradă, eliberat din arest preventiv

Tânărul de 19 ani, din municipiul Hunedoara, care a agresat un devean în plină stradă a fost eliberat din arest preventiv. Incidentul s-a petrecut în data de 11 noiembrie, în fața unui magazin din Deva. Petru Alexandru Balasz a fost trimis după gratii în 13 noiembrie, în urma unei hotărâri date de Judecătoria Deva. El a contestat decizia primei instanțe, contestația fiindu-i admisă.

„Tribunalul Hunedoara a admis contestația formulată de către inculpat și a desființat încheierea atacată. În consecință, a respins propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva și a dispus luarea față de inculpat a măsurii preventive a arestului la domiciliu, pe perioada 19.11.2018 – 12.12 2018. Definitivă”, a informat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. 

Pe fondul unui conflict spontan, Petru Alexandru Balasz a lovit un bărbat de 38 de ani, din Deva. Beat fiind, deveanul a căzut pe asfalt și s-a lovit la cap, fiind lăsat să zacă mai multe zeci de minute cu capul spart pe caldarâm. Victima a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Deva, fiind găsită de echipajul medical în stare de inconștiență. Polițiștii deveni au reușit să-l prindă pe autorul faptei după două zile, acesta fiind cercetat pentru vătămare corporală.


Adauga comentariu