Indicatoare rutiere, doborâte de șoferi beți. Polițiștii le-au deschis dosare penale

Doi șoferi de 24 și 51 de ani vor fi cercetați penal, după ce au urcat beți la volan. Mai mult de atât, ambii au lovit cu autoturismele indicatoare rutiere, pe care le-au distrus. 

Tânărul de 24 de ani, din Boșorod, se deplasa pe drumul național 66, pe raza comunei Baru. În timp ce venea de la Petroșani spre Hațeg, a lovit un indicator de orientare de pe partea dreaptă a șoselei. Tânărul avea o alcoolemie de 0,71 mg/l pur în aerul expirat. 

„Poliţiştii au stabilit că în dimineața zilei de 24.04.2021, în jurul orei 09:00, în timp ce conducea autoturismul respectiv din direcția Petroșani către Hațeg, a pierdut controlul volanului și a lovit un indicator de orientare situat pe partea dreaptă a DN 66. În urma testării conducătorului auto, poliţiştii au stabilit că acesta prezenta o concentrație de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a informat IPJ Hunedoara.

Șoferul de 51 de ani a lovit un indicator de pe strada Aviatorilor, din municipiul Petroșani. Martorii au anunțat incidentul la poliție. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat

„Polițiștii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a lovit un indicator rutier amplasat pe strada Aviatorilor, din Petroşani. Cu ocazia deplasării la fața locului, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului respectiv, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost testat cu aparatul etilotest, testul indicând o valoare de 1,27 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Hunedoara. 

În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumuri publice în stare de ebrietate și distrugere. 

Sursa foto: monitorulcj.ro

Adauga comentariu