Încurcături politice la Pro România Hunedoara. Organizația județeană, coordonată de un membru al PSD. „Nu-mi dau demisia din PSD”

Primarul orașului Simeria, Emil Rîșteiu, a anunțat astăzi, în conferință de presă, că a fost desemnat coordonator al organizației județene Pro România Hunedoara. Cu toate acestea, edilul a mai spus că nu va demisiona din PSD, deoarece nu vrea să piardă mandatul de primar. Pe de altă parte, nici psd-iștii nu vor să renunțe la el prin excluderea din partid, a susținut acesta. Până acum, organizația a fost condusă de trei lideri, respectiv Nicolae Marius Sanfirișca, Dorin Gligor și Răzvan Mareș.

„Pro România a decis să aibă o coordonare unică în județul Hunedoara. Nu din cauza nemulțimirilor față de foștii coordonatori, ci din dorința de a avea o conducere unitară. Voi conduce organizația până după alegerile europarlamentare. Nu am venit cu dorința de a obține ceva, nu vreau să ajung pe un post de parlamentar, așa cum s-a spus. (...) Un lucru depsre care recunosc că m-a durut este că se fac acțiuni sau lucruri doar pentru a se obține voturi. Este total nociv pentru viitorul nostru. Facem stradă pentru că ne votează 500 de oameni și nu facem dacă ne votează doar trei”, a afirmat Emil Rîșteiu. Acesta a mai spus că vrea să participe la o construcție nouă, având în spate o experiență de 19 ani în politică. Rîșteiu a mai precizat că nu va demisiona din PSD, pentru a nu duce orașul Simeria în alegeri locale parțiale. 

 

 

Adauga comentariu