Incendiu puternic la un imobil din Petroșani. O femeie a fost salvată de jandarmi din casa cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit la o casă din cartierul petroșănean Colonie. Flăcările au cuprins acoperișul imobilului, existând riscul să se extindă și la casele din vecinătate. În imobil, a rămas captivă o femeie de 74 de ani, care striga după ajutor. Doi jandarmi care se aflau în zonă, Dragoș Piț și Bogdan Muntean au sărit în ajutorul femeii. Aceștia au spart ușa de acces a imobilului și au pătruns prin fumul dens până la femeia speriată de flăcările care îi cuprindeau casa, a informat Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

„Cum au aflat și de la oamenii prezenți la fața locului, un autoturism se afla în garajul casei, iar după evacuarea în siguranță a femeii, au fugit spre mașină pentru a o împinge într-o zonă sigură, iar apoi au solicitat prin numărul de urgentă 112 sprijinul colegilor pompieri.
Plutonier adjutant șef Piț Dragoș și plutonier adjutant Muntean Bogdan sunt jandarmi de o viață, iar astăzi au onorat din nou uniforma pe care o poartă, salvând un om”, au transmis reprezentanții IJJ Hunedoara. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. În momentul în care au ajuns primele echipaje, focul era generalizat la nivelul acoperișului. Construcția, din lemn, țiglă și bandă de mină a ars aproape în totalitate. Ce nu a ars focul, a distrus apa. Potrivit gddhd.ro, dintr-una dintre case pompierii au scos din foc nu mai puțin de opt butelii. Între parter și acoperiș nu exista plafon de beton, astfel că lemnul ars a căzut pe podeaua locuinței, existând pericolul unei explozii. Pompierii urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili cauzele izbucnirii incendiului. 

Adauga comentariu