Incendiu puternic la o casă din Râu de Mori. Proprietarul a fost dus cu arsuri la spital

O vilă din Râu de Mori a fost cuprinsă de flăcări, noaptea trecută. Cel mai probabil, incendiul a plecat de la o defecțiune la centrala termică. Proprietarul casei a suferit arsuri, după ce a încercat să stingă flăcările. Acesta a fost dus la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

„Pompierii Detaşamentului Hunedoara şi ai subunităţilor din Bretea şi Toteşti au acţionat, noaptea trecuta, pentru stingerea unui incendiu care a distrus acoperişul unei case cu o suprafaţă de aproximativ 300 metri patraţi. Echipele de intervenţie, alcătuite din 16 pompieri, au acţionat cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD. La sosire, pompierii au găsit un bărbat de 29 de ani ce prezenta arsuri la un picior produse în timp ce încerca să oprească arderea care s-a generalizat la acoperiş. Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la UPU Haţeg”, a declarat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 
În incendiu a fost distrus acoperişul şi a fost afectat al doilea etaj al imobilului. După stingerea incendiului pompierii au concluzionat că arderea a fost iniţiată în camera tehnică din cauza unei defecţiuni apărute la centrala termică pe lemn.

Adauga comentariu