Incendiu puternic la Lupeni. Terasa unui restaurant a ars ca o torță (VIDEO)

Incendiu puternic, noaptea trecută, la terasa din lemn a unui restaurant din Lupeni. Flăcările au cuprins în întregime construcția, ajungând la câțiva metri înălțime. Imediat după anunţarea incendiului la 112, s-au deplasat la locul indicat de apelant șase echipaje, ale Detaşamentului Petroşani şi ai Gărzii Lupeni, alcătuite din 18 pompieri. Din datele ISU Hunedoara, incendiul a plecat de la un scurtcircuit la rețeaua electrică. 

„Echipele de intervenţie au acţionat cu 3 autospeciale de stingere, o autoscară, o ambulanţă tip B2 şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.
La momentul sosirii echipajelor la imobilul situat pe Aleea Plopilor din Lupeni, incendiul se manifesta cu violenţă la terasa din lemn, pe un nivel, a unui restaurant cu o suprafaţă de 150 metri patraţi. Arderea a fost atacată din exterior din mai multe puncte fiind evitată propagarea acesteia la întregul restaurant.
Incendiul, generat de un scurtcircuit, a distrus structura din lemn a terasei şi mobilierul din lemn aflat în interior. Nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Paznicul locaţiei şi două animale de companie s-au evacuat în timp util. Operaţiunile de stingere s-au întins pe aproximativ 2 ore.

Adauga comentariu