Încă o demisie de la conducerea organizației județene a PNL Hunedoara

După demisia preşedintelui PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş, şi Adrian David a demisionat din funcția de prim-vicepreşedinte al organizaţiei. Informaţia a fost confirmată, pentru Ziar de Hunedoara, de către Adrian David, care a precizat că a decis să facă acest gest din cauza scorului pe care l-a obținut la alegerile locale. 

„În urma demisiei domnului președinte Heiuș, am decis să mă retrag și eu, deoarece scorul pe care l-am obținut la alegeri a fost sub așteptările noastre. Vina nu este a unei singure persoane ci a întregii echipe. Suntem o echipă foarte bună și avem nevoie să ne pregătim de alegerile parlamentare”, a declarat Adrian David, pentru Ziar de Hunedoara. 

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Hunedoara, Adrian David, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean din partea Alianţei Electorale PNL - UDMR - PNŢCD, cu sprijinul USR, PLUS şi al FDGR Deva. El a obţinut 38.401 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Laurenţiu Nistor (PSD), a reuşit să adune 71.051 de voturi din partea electoratului.

 

Adauga comentariu