IMAGINI ŞOCANTE cu omul de afaceri arădean mort în urma atentatului cu bombă!

Imaginile cu omul de afaceri arădean mort în urma unui asasinat cu bombă sunt şocante. Corpul a fost carbonizat în urma exploziei şi incendiului.

Conform anchetatorilor, sunt audiate persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.

 

Citeşte şi: Unicul crescător de somn african din România moare în ceea ce pare a fi un atentat cu bombă

Astăzi o echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz.

Cazul a fost preluat de Parchetul General

În cauză a fost deschis un dosar de omor, cazul fiind preluat de Parchetul General.

„În temeiul art. 325 Cod procedură penală, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de urmărire penală și criminalistică a preluat ancheta în cauza privind explozia unui autoturism marca Mercedes Benz în parcarea magazinului Profi, din cartierul Vlaicu- zona Lebăda, din Arad, în dimineața zilei de 29.05.2021.

Preluarea cauzei a avut în vedere complexitatea cauzei dată de gravitatea faptelor, impactul social major, aspectele de fapt investigate fiind extrem de grave și pentru a se asigura soluționarea cu celeritate a cauzei, în scopul unei mai bune înfăptuiri a actului de justiție.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 din Codul penal, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin”, transmit reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că explozia s-ar fi produs sub scaunul şoferului. În plus, se ia în calcul posibilitatea ca dispozitivul să fi fost detonat de la distanţă.

 

Adauga comentariu