Hunedoreni implicați într-un accident în lanț, în județul Timiș. Mașina în care se aflau a intrat într-un autocar

Grav accident de circulație, în această după amiază în Timiș. Au fost implicate un autocar cu 30 de pasageri, un microbuz în care erau șase persoane și un autoturism înmatriculat în județul Hunedoara, în care se aflau patru persoane.

Accidentul s-a petrecut pe raza localității Comloșu Mic. În urma impactului cinci oameni au avut nevoie ajutor medical. Victimele au fost transportate la Spitalul din Jimbolia.

„În accident au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane și un autoturism cu 4 persoane. În urma impactului, 5 persoane din autoturism și microbuz au necesitat îngrijiri medicale, prezentând traumatisme minore. Au fost transportate la CPU Jimbolia. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitara SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple ATPVM și o ambulanță SAJ”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Potrivit jurnaliștilor de la sursadevest.ro, nicio persoană din autocar nu a necesitat îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate și transportate de un alt autocar. Polițiștii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul.

Adauga comentariu