Hunedoreancă dispărută de mai multe zile. Polițiștii au dat-o în urmărire națională

O femeie de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost dată dispărută la poliție de către concubinul său. Bărbatul le-a spus polițiștilor că, în data de 30 iulie, femeia a părăsit domiciliul la care locuiau împreună și nu s-a mai întors. În urma sesiszării, polițiștii au început căutările, Melinda Elena Popa (foto sus) fiind dată în urmărire națională. 

„Ieri, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în data de 30.07.2021, în jurul orei 12:00 concubina lui, POPA MELINDA ELENA, de 41 de ani, a plecat de la adresa din municipiul Hunedoara, la care cei doi locuiesc, și nu a mai revenit.

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, femeia era îmbrăcată cu pantaloni lungi, de culoare neagră, cu dungi albe, maiou de culoare roz, iar în picioare purta o pereche de șlapi de culoare roz.

Semnalmentele persoanei plecate voluntar: înălțime de circa 1.60 m, greutatea de aproximativ 52 kg., păr șaten, lung până în zona umerilor, grizonat în zona tâmplelor, ochi căprui, iar în zona abdomenului are un tatuaj cu motiv floral.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au efectuat activităţi specifice în scopul depistării femeii, care a fost dată în urmărire naţională”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Adauga comentariu