Hunedorean trimis în judecată pentru viol. Și-a abuzat fiica vitregă ani la rând

Un bărbat din județul Hunedoara a fost arestat preventiv, după ce ani la rând a abuzat-o sexual pe fiica sa vitregă. Individul a profitat de vârsta fragedă a minorei și, sub diverse amenințări, a supus-o unor abuzuri groaznice.

Procuroii susțin că, în perioada 2019 - 2021, bărbatul a întreținut relații sexuale cu fiica sa vitregă, de pe vremea când aceasta avea doar cinci ani. 

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au încheiat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului G.Ș.D., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol (cel puțin 55 de acte materiale potrivit susținerilor persoanei vătămate minorei I.L.A.).

În fapt, inculpatul G.Ș.D., cu intenție, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2021, a întreținut cu persoana vătămată minoră I.L.A. (născută în 2014), fiica vitregă a acestuia cu care conviețuia, relații sexuale ce au constat în principal în raporturi sexuale, dar și în acte sexuale anale, în mod repetat, cel puțin o dată pe săptămână, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, prin constrângerea acesteia, exercitată prin exploatarea ascendentului moral avut asupra victimei, determinat atât de calitatea de membru de familie, cât și de starea de temere firească creată și menținută în timp de manifestările sale violente în cadrul familiei, precum și de amenințarea adresată de a o alunga din cadrul familiei, respectiv de a o trimite la bunica maternă în cazul în care nu acceptă să aibă relații sexuale, dar și prin acte de agresiune fizică, constâd în mușcarea strângerea mineorei de gât, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie 2021”, au informat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Rechizitoriul a fost trimis spre judecare la Judecătoria Deva.

Sursa foto: stiridecluj.ro

Adauga comentariu