Hunedorean jefuit de prietenul său de pahar sub amenințarea cuțitului

Un bărbat din comuna Certeju de Sus a trecut prin momente șocante, după ce a fost jefuit în prorpia casă, de prietenul său de pahar. Musafirul a încercat să scoată banii din portmoneu, iar atunci când a fost văzut, a luat un cuțit de pe masă și l-a amenințat pe proprietar. În speranța că își va recupera banii, păgubitul a apelat la ajutorul polițiștilor. 

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat din comuna Certeju de Sus, cu privire la faptul că un bărbat pe care îl cunoaște doar după prenume, i-a sustras din locuință o sumă de bani. Partea vătămată le-a relatat poliţiştilor că a consumat băuturi alcoolice în locuinţa sa, împreună cu prezumtivul autor, iar în momentul în care proprietarul a părăsit camera pentru puţin timp, şi-a surprins «prietenul de pahar» în timp ce îi sustrăgea câteva trabucuri şi o sumă de bani din portmoneu. În momentul în care a constatat că a fost observat, prezumtivul autor a luat de pe masă un cuțit cu care a amenințat persoana vătămată, după care a părăsit locuința acestuia”, a informat IPJ Hunedoara. 

Polițiștii au deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată, și au identificat prezumtivul autor al infracțiunii reclamate. Acesta este un bărbat în vârstă de 54 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Certeju de Sus, faţă de care poliţiştii au luat măsura reținerii preventive pe o durată de 24 de ore. Bărbatul a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva şi va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Adauga comentariu