Hunedorean dispărut de două zile, căutat de familie

Cristian-Augustin Sorca, un bărbat de 39 de ani, din satul Vorța, a fost dat dispărut de două zile. Mama bărbatului a anunțat polițiștii din Ilia, spunându-le că fiul ei a plecat din 29 septembrie de la domiciliu și nu s-a mai întors. 

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați de o femeie din satul Vorța despre faptul că fiul său, CRISTIAN-AUGUSTIN SORCA, cunoscut cu afecțiuni medicale a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul are înălțimea de circa 1,74 m, constituție atletică, părul brunet, tuns scurt, ochii căprui, ten alb, iar în momentul plecării era îmbrăcat cu o cămașă de culoare gri, peste care purta un pulover de culoare închisă, cu motive florale, pantalon de stofă de culoare închisă, pe cap purta o șapcă de culoare deschisă şi era încălțat cu o pereche de sandale de cauciuc de culoare albastră”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare pe raza comunei Ilia, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

 

Adauga comentariu