Hunedorean dispărut de 10 zile. Polițiștii l-au dat în urmărire națională

Un bărbat de 49 de ani a fost dat dispărut de familie. Acesta a plecat de la domiciliu din data de 18 iulie și nu s-a mai întors. Rudele bărbatului au cerut ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi. 

„La data de 24.07.2020, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o tânără din comuna Ilia cu privire la faptul că în data de 18.07.2020, în jurul orei 20:00, unchiul său, VÂSCAN DANIEL-ION, de 49 de ani, din satul Brâznic, comuna Ilia, a plecat voluntar de la adresa de domiciliu și nu a mai revenit.

În momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni din stofă de culoare neagră, o geacă din material fâș, de culoare neagră, pe cap purta o căciulă din melană de culoare neagră şi era încălțat cu cizme din cauciuc, de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, constituție atletică, aproximativ 60 kg., ochi negri, păr brunet, neîngrijit, față rotundă, purta barbă și mustață neîngrijită, nu are semne particulare vizibile”, a informat IPJ Hunedoara. 

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării bărbatului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Adauga comentariu