Hunedorean dat dispărut la poliție, după ce a fugit din spital

Un bărbat de 67 de ani, din municipiul Hunedoara, este căutat de familia sa, după ce a fugit din spital. Soția sa a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-l găsi. Constantin Ricea are probleme de sănătate, iar în trecut a mai plecat de la domiciliu și a avut tentative de suicid. Acum bărbatul a fost dat în urmărire națională. 

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie, care a reclamat faptul că, soțul său RICEA CONSTANTIN, bolnav psihic, care fusese transportat la spital în noaptea de 01/02.09.2021, a plecat din această unitate fără acordul medicilor și nu a ajuns la domiciliu. Bărbatul a avut în trecut mai multe plecări voluntare de la domiciliu și tentativă de suicid”, a informat IPJ Hunedoara. 

Semnalmente: înălțime de 1,65 metri, greutate aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi căprui, constituție normală, fiind vizibilă lipsa dentiției, nu are semne particulare, nu are defect de vorbire, nu are accent particular, este cunoscut cu probleme psihice și răspunde la numele de „Costel”.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării lui Constantin Ricea, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

Adauga comentariu