Hunedorean cercetat penal, după ce l-a snopit în bătaie pe tatăl său, în vârstă de 80 de ani. Bătrânul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale

Un bărbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, va răspunde în fața legii, după ce și-a snopit în bătaie propriul tată. Mama hunedoreanului a cerut ajutorul polițiștilor, pentru a aplana conflictul. În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru violență în familie. 

„În data de 11.01.2021, în jurul orei 06:05, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 80 de ani, a fost agresat fizic de către fiul acestora, un bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, în timp ce se afla la domiciliu. Poliţiştii de siguranță publică care s-au deplasat în cel mai scurt timp la fața locului au aplanat conflictul şi au stabilit faptul că între hunedorean și fiul său a avut loc un conflict în urma căruia octogenarul a fost lovit cu pumnii în zona capului.

Având în vedere aceste aspecte, la fața locului a fost solicitată și o ambulanță, care a transportat victima la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu şi au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

 

Adauga comentariu