Hoții „fură-tot”. Doi tineri din Hunedoara au spart o casă și au furat, printre altele, și o garnitură de pat

Percheziții la domiciliul a doi tineri, din municipiul Hunedoara, bănuiți de furt calificat. Cei doi sunt cercetați pentru că ar fi spart o locuință din Hunedoara. Bărbații au furat din casă mai multe bunuri, printre care 1000 de lei, un televior, două inele din aur, dar și o garnitură de pat. 

„Poliţiştii hunedoreni au efectuat o acţiune, care a inclus şi două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Hunedoara, în urma căreia au depistat doi hunedoreni, în vârstă de 25 şi 27 de ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că cei doi, la data de 30.10.2019, au pătruns în locuinţa unui hunedorean, profitând de faptul că aceasta nu se afla acasă, precum și de faptul că una dintre porțile de acces de la curtea locuinței nu era încuiată şi au sustras mai multe bunuri (1.000 de lei, un televizor, o garnitură de pat, două inele tip „ghiul”, din aur, etc.)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Cei doi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore şi prezentaţi magistraţilor, care au dispus, faţă de tânărul în vârstă de 25 de ani, măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. Cei doi vor fi puși în libertate în cursul zilei de astăzi, după expirarea ordonanțelor de reținere.

sursa foto: cumparamisim.ro

Adauga comentariu