Hoț de motorină prins în flagrant pe Autostrada Deva - Sibiu. A furat 300 de litri de combustibil din rezervorul unui TIR

Poliţiştii au surprins în fragrant un tânăr care fura motorină din rezervorul unui autocamion aflat într-o parcare pe Autostrada Deva - Sibiu, în zona Orăștiei. Individul scotea combustibilul din rezervor printr-un sistem de absorbţie acţionat electric. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei şi este cercetat penal pentru furt calificat.

„În data de 05.11.2019, la ora 21:48, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către agenţii Poliției Autostrăzi despre faptul că echipajul rutier aflat în serviciu pe A1 a surprins în flagrant un furt de combustibil din rezervorul unui autocamion care staţiona într-un spațiu de servicii, pe sensul de mers Deva-Sebeș. În sprijinul echipajului rutier a fost direcționată patrula de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Orăștie şi echipa operativă care a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din județul Argeș, folosind un sistem electric care acționa o pompă folosită pentru a absorbi lichide, printr-un furtun conectat la mai multe canistre, care erau depozitate într-o autoutilitară, a sustras din rezervorul autocamionului (condus de un cetăţean polonez) aproximativ 300 de litri de motorină”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. 

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt calificat și se continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Adauga comentariu