Grupare de traficanți de droguri din județ, destructurată. Șase tineri au fost arestați

Șase tineri din județ sunt cercetați într-un dosar de trafic de droguri, instrumentat de polițiștii și procurorii de la Combaterea Criminalității Organizate. Aceștia au fost aduși în instanță cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă pentru trei dintre ei, ceilalți fiind plasați în arest la domiciliu. Hotărârea instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.

Astfel, George Cătălin Feher a fost arestat preventiv pentru acuzațiile de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și de mare risc. Robert Alexandru Negrea și Florin Alexandru Gheorghiu au ajuns și ei în arest preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de risc și de mare risc. Valentin Gabriel Văduva, Vasile Marin Chivari și Daniela Maria Rada au fost plasați în arest la domiciliu. În cazul lor acuzațiile sunt cele de trafic de droguri de risc și de mare risc. Măsura arestului la domiciliu a fost dispusă pentru o perioadă de 30 de zile, timp în care cei trei tineri nu au voie să părăsească domiciliile și nici să comunice cu ceilalți inculpați din dosar, pe nicio cale. Toți cei șase tineri sunt din localități din Valea Jiului.

Dosarul este instrumentat de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara sub coordonarea procurorilolor de la DIICOT Biroul Teritorial Hunedoara. 

Adauga comentariu