(FOTO) Trecerea de pietoni de la Sântandrei a fost, în sfârșit, semnalizată. Limita de viteză în zonă urmează a fi redusă la 30 km/h

Se văd primele rezultate ale protestului oamenilor din Sântandrei, împotriva autorităților care, timp de ani întregi, nu au făcut nimic pentru a semnaliza și lumina trecerea de pietoni din apropiere de DHS. Vinerea trecută, o persoană a murit acolo, după ce a fost lovită în plin, chiar în moment ce era pe zebră. Este vorba despre a șaptea victimă a trecerii „criminale”, iar cei responsabili au luat măsuri doar acum, după ce cazul a fost intens mediatizat.

„Echipa Districtului Simeria - SDN Deva a montat butoni reflectorizanți la trecerea de pietoni de pe DN 7 cu drumul județean (DJ) 700, către Sântandrei, jud. Hunedoara. Totodată, au fost montate și indicatoare suplimentare de presemnalizare a trecerii de pietoni. După obținerea avizului IPJ Hunedoara, se vor monta și indicatoare pentru reducerea vitezei până la 30 km/h.”, se arată într-o informare a DRDP Timișoara.

Comentarii

VASS ZOLTAN

15.11.2018 16:28
Mulțumim frumos este un început bun dar noaptea trebuie să fie văzut de departe totuși este șosea națională!

Adauga comentariu