(FOTO) Tânărul mort în urma unui accident îngrozitor era angajat al fermelor ADO. Băiatul a sfârșit măcinat de o balotiera

Sfârșit demn de un scenariu al fimului horror „Final Destination”. De asta a avut parte un tânăr de 24 de ani, din comuna Densuș, care lucra pentru firma din Peșteana ce administrează fermele ADO. Nimic nu anunța ceea ce avea să se întâmple. Dorin Lasconi lucra pe un utilaj de balotat paie, când ceva la mașină s-a defectat. A vrut să îl repare, dar a mașina a repornit și l-a prins. Din nefericire, tânărul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, după ce utilajul a și luat foc. 

ITM Hunedoara va stabili împreună cu poliția care au fost cauzele producerii acestui accident înfiorător.

„Vorbim despre un tânăr de 24 de ani. Lucra la o firmă din Peșteana, iar el era din Densuș. S-a băgat să repare o balotieră care era tractată de un tractor, a fost surprins în angrenajul balotierei, a fost tras înăuntru... S-a înfășurat pe unul din tamburi, balotiera a luat foc. Asemenea accident nu am avut”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Istrate.

Trupul tânărului a fost preluat de medicii legiști.

„Astăzi, în jurul orei 13, un echipaj cu asistent de la Ambulanța Hațeg a fost solicitat pe câmp, între Râu de Mori și Peșteana, la un tânăr de 25 de ani decedat. La fața locului tânărul a fost găsit prins și carbonizat într-o mașină de balotat paie. Din păcate, echipajul a constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu. 

În acest caz, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Adauga comentariu