(FOTO) Mașină de la FARES Orăștie, implicată într-un accident rutier. Șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum

Un bărbat din Orăștie s-a răsturnat cu mașina pe drumul național (DN) 66, în zona Dealul Hațegului. Acesta se deplasa cu viteză prea mare pe carosabilul umed, pierzând controlul autoturismului. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit. Mașina cu care se deplasa era inscripționată cu sigla companiei FARES Orăștie. 

„Un barbat de 32 de ani, din Orăștie, care conducea un autoturism pe DN66 (zona Dealul Hațegului), a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat (pe plafonul mașinii, pe partea carosabilă), din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil umed. Din fericire, conducătorul auto nu a fost rănit, evenimentul rutier soldându-se doar cu pagube materiale. Acesta va fi sancționat contravențional pentru neadaptarea vitezei la condițiile se drum”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum, să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă la volan, fără să bruscheze comenzile vehiculului. Fiecare manevră în trafic trebuie să fie efectuată numai după o temeinică asigurare.

Adauga comentariu