FOTO. Au scăpat ca prin minune! Microbuzul școlar implicat în accidentul din această dimineață a fost făcut praf

Impact devastator! Un microbuz școlar a fost făcut praf, în urma unui accident produs în această dimineață. Fotografiile de la fața locului arată că vehiculul a fost distrus în totalitate, însă, din fericire, toți copiii au scăpat, ca printr-o minune, cu răni ușoare. Accidentul s-a produs în satul Boș, iar în microbuz se aflau elevi care mergeau la școală în Hunedoara.

„Este vorba despre un microbuz școlar, care transporta copiii la școală. Apaținea de Primăria Cerbăl și transporta copiii pe ruta Poiana Răchițele, Cerbăl, Groși și până la Hunedoara. Accidentul s-a produs în zona satului Boș. Microbuzul a intrat într-un stâlp, nu a căzut în apă. E și o apă în zonă, dar nu a căzut în apă, ci s-a răsturnat în afara părții carosabile. În microbuz se aflau copii, șoferul și învățătoarea. Patru copii au fost transportați la Spitalul din Hunedoara, cu contuzii minore. Nu au fost persoane încarcerate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Bogdan Dănăiață.

Potrivit surselor noastre, din primele rezultate ale cercetărilor poliției, se pare că șoferul ar fi adormit la volan, moment în care a pierdut controlul volanului. Oficial însă ancheta nu este finalizată.

„Echipajele rutiere deplasate la fața locului au constatat faptul că microbuzul școlar, care transporta 10 elevi, era condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Hunedoara şi a părăsit partea carosabilă, din motive ce urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei. Echipajele medicale au transportat la Spitalul Municipal Hunedoara 4 elevi (în vârstă de 6, 10, 14 şi 18 ani, care prezentau excoriații minore), pentru investigații medicale amănunţite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

Adauga comentariu